KUNSTUTSTILLING – DER ALLE KAN VISE KUNSTEN SIN OG ALLE KAN KOMME Å SE!
Xiumei Situ Berg

Xiumei Situ Berg

Xiumei Situ Berg
Mitt navn er Xiumei Situ Berg. Jeg kommer opprinnelig fra Kina. Jeg jobber til vanlig som blomsterdekoratør, men har også en stor lidenskap for å male. Jeg begynte å male i 1999, det året jeg kom til Norge, da malte jeg oljemalerier av natur og mennesker. Etter dette har jeg måttet ta en lengre pause fra malingen, da jeg ble psykisk syk to ganger, så det å kunne begynne å male igjen har gjort meg mer selvsikker og sterkere. Det å kunne jobbe med blomster, har også gitt meg mye inspirasjon til mine malerier i dag. Min drøm er å bli en kunstner. Det å kunne male gir meg mening i hverdagen, der jeg finne roen og glede. Nå lager jeg malerier med akryl og mixed media som består av blant annet:blekk og powertex produkter m.m.

Close Menu